Wie wij zijn

Een ambitieuze interieurbouwer die hoogwaardige interieurs en meubilering vervaardigt voor zowel de zakelijke, als particuliere markt. Het bedrijf is opgericht in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op gebied van de interieurbouw in Nederland en België. Met ruim 24 jaar ervaring, circa 30 enthousiaste medewerkers en 5 uiteenlopende bedrijfsdisciplines is Van Lier Maatwerk uniek in zijn soort.

Bij Van Lier Maatwerk werken vaklieden in zowel de moderne als klassieke interieurbouw.  Zij hebben één gezamenlijke passie: mooie interieurs realiseren naar de wensen van de klant! Vakmanschap in de massieve houtbewerking, fraai stoffeerwerk uit eigen stoffeerderij en unieke afwerkingen van meubelen in eigen lakkerij, maken Van Lier Maatwerk een serieuze partner!

Bent u op zoek naar:

• Een deskundige interieurbouwer met passie?
• Een partner waarbij afspraak ook nog écht afspraak is?
• Een partij waarbij u verzekerd bent van een goede nazorg?

Dan is Van Lier Maatwerk uw interieurbouwer!

De 5 disciplines

Van Lier Maatwerk in Interieurs

Van Lier Maatwerk in Interieurs is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van op maat gemaakte interieurs. Hierbij streven we naar perfectie op alle onderdelen. Wij vertellen geen mooie verkoopverhalen, maar  spreken in een voor ieder begrijpelijke taal.

Een verbouwtraject dient voor u geen verassingen te hebben. Daarom bespreken we vooraf het gehele traject met u door. De totale coördinatie en afstemming van het project neemt Van Lier Maatwerk in Interieurs u graag uit handen. We zijn wie we zijn en we doen wat we afspreken, voor onze klanten hebben wij dan ook geen geheimen.

U bent van harte welkom om het bedrijf te komen bekijken. Wij laten u dan, met gepaste trots, graag het bedrijf zien. Onze betrokkenheid houdt niet op na oplevering van een goed eindproduct. Ook daarna kunt u op ons rekenen. Bij Van Lier Maatwerk in Interieurs bent u verzekert van een goede after-service!

 

Kinderopvangshop

De Kinderopvangshop is uw partner voor de inrichting van kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, BSO / NSO (buiten- en naschoolse opvang) en de onderbouw van het basisonderwijs.

De Kinderopvangshop is voornamelijk bezig met de service en afhandeling van de bestellingen, die door Van Lier Maatwerk zijn ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor is het maar een kleine stap naar een maatwerk-meubel of interieur. Neem gerust een kijkje op de website Kinderopvangshop.nl, waar u de online catalogus vindt. Zoekt u een bepaald product, maar ziet u het niet op de site staan? Vertel het ons dan, zodat we samen uw wensen toch kunnen vervullen.

 

Skool-ID

Skool-ID is de totaalleverancier voor primair- en voortgezet onderwijs. Van Klaslokaal tot lerarenkamer, laat ons dit tot leven brengen op uw visie.

Wij verzorgen het hele concept onder eigen dak op het gebied van: projectadvisering, ontwerp, productie, levering, montage, service en onderhoud! Naast het standaard meubelprogramma leveren wij ook maatwerk voor genoemde sectoren. U wilt zich als school onderscheiden en daarom ook een eigen uitstraling en identiteit scheppen. Skool-ID kan u helpen deze wensen te realiseren via uw inrichting.

 

Monde

Met de Monde collectie brengt Van Lier Maatwerk een Nederlands kwaliteitsproduct van internationale klasse. De massieve houten delen worden uitgevoerd in Frans eiken of Amerikaans notenhout, die worden behandeld met een duurzame afwerking. De speciaal voor deze collectie ontworpen metalen poten, onderstellen en deurgreepjes die de meubels completeren, worden vervaardigd door gespecialiseerde fabrikanten. Monde is beschikbaar via geselecteerde dealers. Heeft u belangstelling voor een dealerschap? Bekijk de website van Monde voor meer informatie.

 

Royal Antique Collection

Met Royal Antique Collection produceert Van Lier Maatwerk exclusieve klassieke stijl-meubelen. Dit leidt tot een tijdloze meubelcollectie met een warme en antieke uitstraling. Onze meubelen bezorgen u een gevoel van welbehagen. Het zijn meubelen waar u zich aan hecht en waarvan u uw leven lang van kunt genieten. Bekijk de digitale catalogus op  de website van Royal Antique Collection voor de collecties en mogelijkheden.

De Royal Antique Collection-dealers beschikken over een meubelcatalogus, waarin alle meubelen staan afgebeeld. Ook kunt u bij hen kleurstalen en de diverse afwerkingen (standaard, zwaar antiek, etc.) in staalvorm bekijken.  Deze dealerlijst vindt u ook op de website.

Ziet u niet het meubel dat u voor ogen had, bespreek dit dan met de dealer. Alle meubelen zijn namelijk naar uw specifieke wensen aan te passen.