Wat doen wij

‘Mooie interieurs realiseren naar de wensen van de klanten’

Met 35 medewerkers is Van Lier Maatwerk geen kleine interieurbouwer.
De organisatie heeft een bedrijfsbureau waar tekenaars, werkvoorbereiders, projectleiders, calculators, een inkoper en verkoopadviseurs werkzaam zijn. Op het bedrijfsbureau vinden de voorbereidingen naar het productieproces plaats. Onze werktekeningen maken we met IMOS. Hiermee construeren en visualiseren we meubels, fabriceren we werktekeningen en sturen onze CNC-machines direct aan.

Daarnaast heeft Van Lier Maatwerk een complete productiewerkplaats met een machinale en montage-afdeling, inclusief een eigen stoffeerafdeling en lakkerij. Het eigen personeel voert de montage van het geproduceerde interieur uit. Bij Van Lier Maatwerk betekent dit dat de vakmensen die het product gemaakt hebben, meestal ook meegaan om dit te monteren. Zo zijn zij ook direct betrokken bij het eindresultaat. Dit maakt Van Lier Maatwerk een serieuze partner voor uw interieurproject.

Wilt u meer over Van Lier Maatwerk weten? Wij informeren u graag.  Maak geheel vrijblijvend een afspraak of kom langs voor een bezoek aan ons bedrijf. U bent van harte welkom.

Onze bedrijfsactiviteiten

Eigen Lakkerij

Van Lier beschikt over 2 spuitcabines: een voorbewerkingsruimte en een droogruimte.

In de lakkerij voorzien we meubelen van een afwerking. Deze afwerkingen kunnen bestaan uit patineren, op kleur beitsen of aflakken in verschillende glansgraden.

De kwaliteit in deze lakkerij wordt gewaarborgd door 2 geroutineerde spuiters.

Eigen Stoffeerderij

In de stoffeerderij voorzien we meubelen van een stoffering. Deze stoffering kan bestaan uit meubelstoffen, lederhuiden of kunstleder. Daarnaast kunt u bij Van Lier Maatwerk terecht voor reparaties en herstofferingen.

Voor alle bedrijfsdisciplines stofferen we nog op de traditionele manier. Polyether en koudschuim worden daarvoor afgestemd op het gebruiksdoel om u het juiste zitcomfort te bieden.

Het productieproces

Het productieproces van interieur vindt plaats na een gedetailleerde tekening. Dit proces vindt enerzijds plaats in een uiterst modern machinepark en anderzijds door bewerkelijke traditionele ambacht.

De aanwezigheid van deze twee productiemethodes biedt ons vele voordelen gezien de diversiteit van de aard van werkzaamheden binnen grote interieurprojecten.

Kwaliteit

Van Lier Maatwerk streeft ernaar om binnen alle bedrijfsdisciplines hoge kwaliteitsnormen te handhaven. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan lossen we dit op zonder compromissen.

Een extern kwaliteitslabel hebben we niet, maar we plakken onszelf wel  een label op. Dit luidt: ‘geen moeite is ons teveel om datgene te leveren en na te komen, dat afgesproken is’.

Op dit kwaliteitslabel mag u vertrouwen!

Vakmanschap

We zijn trots op de projecten die wij afleveren. Dit realiseren we met vakkundig en gemotiveerd personeel, waarbij de ‘oude rotten’ de kennis en vaardigheden van het vakmanschap doorgeven aan de jonge generaties.

Een bedrijf valt of staat met de deskundigheid en betrokkenheid van personeel. We kunnen hierover luidkeels roepen ‘Wij zijn Van Lier Maatwerk!’

Duurzaamheid

Van Lier Maatwerk draagt als vanzelfsprekend bij aan duurzaamheid door de naleving van de actuele wet- en regelgeving. Daarnaast staat veilig en gezond werken, voor onze eigen werknemers en de mensen om ons heen, voorop.

Verder werken wij met zoveel mogelijk duurzame materialen, die gecertificeerd zijn met keurmerken als FSC en PEFC.