pugfolioHet VieCuri medisch centrum te Venlo is door Van Lier Maatwerk voorzien van een modern interieur, met een rustige uitsraling. Deze afdeling heeft een uniek koffiemeubel gekregen, waar ook lockerkastjes bij-in verwerkt zitten. Daarnaast heeft deze afdeling nu een moderne en strakke meubilaire inrichting, waarbij stoelen, tafels en de ontvangstbalie zijn meegenomen.

Complete renovatie van de poli’s Dermatologie en Oogheelkunde, welke voorzien zijn van een nieuwe inrichting, balies en bijpassend meubilair

 

Het geboortecentrum binnen VieCuri Venlo is gerenoveerd door Van Lier Maatwerk, hiervoor is de gehele afdeling van een nieuwe look voorzien. De opvallende ontvangstbalie met het zitmeubilair in de openbare ruimten creeren een beeld van rust, ook zijn de partientenkamers voorzien van strak interieur dat gasten een welkom en huiselijk gevoel geeft.

 

Het Laurentius Ziekenhuis te Roermond is in 2017 grootschalig gerenoveerd. Van Lier Maatwerk realiseerde hier de vernieuwde verpleegafdelingen, met kastjes en bedmeubels, diverse keukens, een nieuwe apotheek, een moderne bloedbank en diverse ontvangstbalies.