pugfolioPfizer is een van ‘s werelds grootste en bekendste pharmaceuten. Dit bedrijf heeft recentelijk een modern kantoor geopend in Brussel, waarvoor Van Lier Maatwerk het interieur realiseerde. Voor deze fraaie kantoorruimte zijn bureau’s, tafels, lockers en bankjes gemaakt en geplaatst.

In samenwerking met Bruynzeel Storage Systems zijn office-units ontwikkeld, dit zijn slimme opbergsystemen. Van Lier Maatwerk vervaardigde hiervoor de panelen en de inrichting van onder andere lockers, garderobes en pantry’s (met inbouw espresso-apparaat). Tevens zijn aan de buitenzijde van dit ontwerp optionele overleg-plekken gecreerd, ook te gebruiken als bartafel, tv-nis of zitbank.

Dit nieuwe hooftkantoor van Shell ligt te midden van het centrum van Brussel. Van Lier Maatwerk heeft voor dit moderne kantoor diverse interieur- onderdelen vervaardigd, waaronder: tafels, bureau’s, lockerwanden en een speciale design kantinetafel.

Adneom kent een zeer moderne kantooromgeving in het Belgische Brussel. Dit kantoor is ingericht door gebruik te maken van een combinatie van rust en ruimte. Van Lier Maatwerk realiseerde hier kasten, tafeltjes en een centrale zithoek.

 

Deze strakke overleg- en vergaderruimte gemaakt voor Imperia te Dieteren, beschikt over een akoestische verlichte presentatiewand, waarmee de ruimte rustgevend en sfeervol wordt gevuld. Een soortgelijke wand is ook aan binnen- zijde van het buitenbordes geplaatst.

De vestigingen van Ethias Brugge en Ethias Wavre zijn voorzien van een frisse, moderne inrichting. Deze locaties hebben houten paneelwanden en modern zitmeubilair gekregen. In combinatie met de oranje huisstijl van Ethias, krijgen deze locaties een frisse look.

Grootse renovatie van het Gemeentehuis Peel en Maas. Voor dit prestigieuze project voor het “Huis van de Gemeente”, heeft Van Lier Maatwerk het grootste deel van het vast interieur gerealiseerd. Hier zijn de ontvangst/ wachtruimte, de raad- en trouwzaal, de bibliotheek, het kantoor en de bedrijfskantine van een nieuwe moderne look en meubilair voorzien. Ook heeft Van Lier de originele parketvloer en de trappen weer netjes opgeknapt.

????????????????????????????????????

De meubels gerealiseerd bij dit Tech Company Cloud Center in België, was tot nu toe een van onze uitdagenste projecten. De vele schuine vlakken, schaduwlijnen, materialisering en geïntegreerde automatische schuifdeur maken buiten de presentatiewand, interactieve tafel en garderobekasten dit project uniek in zijn soort.

Tech Company Cloud CenterTech Company Cloud CenterTech Company Cloud CenterTech Company Cloud CenterTech Company Cloud CenterTech Company Cloud Center Tech Company Cloud Center Tech Company Cloud Center

In het Buro & Design Center te Brussel, heeft Van Lier Maatwerk dit kantoor in opdracht van de aannemer voorzien van o.a. een keuken met een eiland, receptiemeubel, tafels en zitmeubilair en wandbekleding.

Sage Brussel Sage Brussel Sage Brussel Sage Brussel Sage Brussel Sage Brussel

In opdracht van Engepar zijn de publieke ruimtes door ons voorzien van vast meubilair, plafond- en wandbetimmeringen. De combinaties van koper, eikenhout, vilt, leder en natuursteen hebben tot dit verbluffende resultaat geleid.

Microsoft BrusselMicrosoft BrusselMicrosoft Brussel Microsoft BrusselMicrosoft BrusselMicrosoft BrusselMicrosoft BrusselMicrosoft BrusselMicrosoft BrusselMicrosoft Brussel